Om mig

Suzanne Vikner

Innan jag startade mitt eget företag jobbade jag först i många år inom restaurangbranchen för att sedan gå över till IT-världen där jag jobbade inom webbutveckling, test och projektledning.

Men jag kände att det var inte jag och att jag ville något annat med mitt liv.

Jag ville hitta tillbaka till djuren på ett djupare plan och jag ville kunna hjälpa dom både fysiskt och psykiskt. Min vision är att vara ett språkrör för djuren för att deras liv ska bli bättre och att människan ska få en bättre förståelse för deras djurs behov och känslor.

När jag blev sjuk i olika konstiga symtom, alltifrån konstant feber till utslag till bröstcancer och en homeopat hjälpte mig gång på gång och hon sa ”om du inte gör något åt det du blir sjuk av så kommer du att fortsätta komma till mig någon gång om året” – nu har jag inte varit hos henne sedan 2014.

Jag blev i alla fall så hjälpt av homeopatin att jag bestämde mig för att gå en utbildning i det för att kunna hjälpa djuren. När den utbildninge var klar startade jag mitt företag och slutade mitt välbetalda och trygga jobb inom IT. Och på den vägen är det, varje år fördjupar jag min kunskap inom hälsa och djur med olika utbildningar, kurser och föreläsningar.

"Min vision är att alla djur ska få ett större värde och vi människor lyssnar på vad de har för visdom att lära oss."

Lär känna Suzanne...

Min vision är att vara ett språkrör för djuren, att öka förståelsen för deras behov och hur man kan tillgodose dom och öka förståelsen för att de har känslor precis som oss.

Jag vill kunna hjälpa djuren att må bättre både fysiskt och psykiskt och det på deras egna villkor. Jag vill att de får vara med och bestämma när jag ger dom behandling, visa att jag lyssnar på dem och att de har kontroll.

Vi, människor förstår inte alltid hur det påverkar djurens liv när vi hela tiden ska kontrollera och bestämma över deras vardag och ofta får djuren inte ens känna de känslor de faktiskt känner.
Djuren har alltid varit min trygghet och det är hos djuren jag har sökt tröst när jag har behövt det, både som barn men också som vuxen.

Jag brinner för att öka förståelsen för djuren och att deras status ska höjas. Jag brinner även för naturlig hälsa, för jag tror och vet att för att få en hållbar hälsa så är den naturliga vägen den bästa vägen. Brinner förstås för djuren och deras mående.

Djur! Djur! Djur!
När man börjar prata om djur och hur viktiga de är för oss människor och vad man kan göra för att de ska må bra så går jag igång. Även andlighet och naturlig hälsa är något som jag gärna pratar om. Och natur!

En dold talang jag har är att måla väggar och snickerier, att med enkla medel kunna förändra ett hem. En annan dold talang jag har är att vara lösningsoritenterad, det finns inga problem bara lösningar. Jag är dålig på att förlora i sällskapsspel. .

Något som jag är dålig på är att hålla tider och det är något jag får kämpa med dagligen.

Min favoritmat är matiga sallader men sedan älskar jag lakrits och choklad i kombination och kanelbullar.

Mina kunder om mig

Läs var våra kunder har att säga...

"Det är tydligt att Mouse blir allt tryggare med Suzanne för varje gång. Han är en häst med allmän skepticism mot nya människor, men han litar fullständigt på Suzanne. Suzanne kommunicerar med hästar på ett icke-verbalt sätt, som fascinerar. Hon vet vad som behövs och förstår när något är ”färdigt” för stunden. Efter behandlingarna Mouse har fått känns han mer bekväm i sin kropp. Kroppskontrollen har utvecklats och han vågar släppa på spänningar som varit."
"Efter att Meja fått kraniosakral behandling av Suzanne märkte jag tydligt hur spänningar och stress minskade. Hon blev lugnare och mer nöjd, både inne och ute på promenader. Det gav mycket just att hon fick behandling regelbundet. Det var också tydligt hur mycket hon uppskattade att få behandlingen, hon la sig till rätta och verkligen tog emot 100%, det var ett fint samarbete mellan Meja och Suzanne."
"Brian känns mycket mer ledig nu och går i båda varven lika bra, stort tack!"

"Tack Suzanne, för det du har gjort för mina hästar, nu vågar jag hoppas på en framtid med dom."

"Hej Suzanne, vill bara berätta att Mouse har en mjukhet i ländryggen som är helt NY för oss i alla fall (och därmed antagligen för honom) sååå underbart"

Osäker inför din bokning?

Ta kontakt först!

Om du har frågor och känner dig osäker inför din bokning ta gärna kontakt med mig så ser vi till att vi är bra match innan du bokar.
En leende Suzanne med blont hår, klädd i en vinterjacka, står utomhus med en mjuk bakgrund som antyder närvaron av en häst för brainwork.
Suzanne Vikner
Certifierad Kraniosakral terapeut, Akupressör och coach

(289 betyg). Källa Bokadirekt